Case de pariuri sportive


In zilele noastre orice accesoriu clasic tinde spre a fi mai inglobat in contextul tehnologiei sau chiar sa fie reinventat” cu ajutorul tehonologiei. Capello nu s-a dezmintit insa in fata”, unde l-a inclus la prima vedere in pofida oricarei logici pe Emile Heskey. Pe undeva, urmarind finala Europa Cup, din care Zamora a fost retras dupa nici ora de joc, a fost evidenta oboseala taraind si vaga accidentare a calului negru” de pe turnanta. Mondialul ar fi fost un pod prea indepartat pentru Cabanier”, prin aceasta prisma alegerea lui Heskey avand acoperire.

Când apoi Eneyamu imature sau violente lovitură McGeady grație unui bun activitatea ameliorarea Lukaku, pe de altă parte, Howard a rezistat Balmont, încheiat meciul fără goluri. Wolfsburg să câștige peste Everton Krasnodar rămâne în fruntea unui grup de un punct în fața rivalului german, Lille este al treilea pe bază continuă.

Cine vrea sa mai inteleaga ceva va trebui sa (re)citeasca si episodul precedent mentionat aici deasupra… Articolul de fata nu va afecta in nici un fel mersul omenirii, miscarea de rotatie a planetei sau concluziile primului articol, dar pentru ca l-am promis…. IATA-L! :D)… Si de ce nu, poate pentru ca este inca posibila trimitere alaturi de cele evidente (cum ar fi numele :)))) despre rolul perfidului Albion, despre complexitatea relatiei sport-cultura-societate, originea rugby-ului, menirea sa si statutul marilor puteri, in cazul de fata imperialismul britanic cu tot ceea ce se leaga de el; noua ordine mondiala, conspiratii, (etc.) … si implicit RAPORTURILE SALE CU POLITICA… DACA CUMVA PARCURSUL PRESEDINTILOR FEDERATIEI ROMANE DE RUGBY NU AU REUSIT SA VA LAMUREASCA… Este doar pilula umoristica pentru desteptarea „popandaului roman” sau cel putin a baietilor care descarca caramizi sublimate in forme ovale.

Ăștia cu păduchi aveau poveștile cele mai faine. Că au dormit la grămadă în pod, că au făcut cazemate și s-au luptat în tranșee, că au stat pe iarbă, cu capetele lipite și s-au uitat ore în șir la stele. Totul implica mulți copii care râdeau și se jucau cât e ziua de lungă, fără nicio frică. Iar când începea școala, primeau bonus săptămână de stat acasă, pentru a scăpa de târâtorii din cap.

Bingo Fabulous este un site care si-a dovedit seriozitatea de-a lungul anilor prin serviciile extraordinare pe care le pfera dar si prin grija fata de clientii sai. In ceea ce priveste securitatea, Bingo Fabulous nu se lasa mai prejos si le protejeaza toate datele clientilor sai.

Pentru a pastra in centrul atentiei un star din lumea culturala si nu controversa sordida din lumea mondena, Ioan Holender, directorul Operei de Stat din Viena, a anuntat premiera absoluta la "balul balurilor" din acest an: in deschiderea evenimentului, trasura de patrimoniu trasa de un cal isi va face intrarea in Opera din Viena, avandu-l pe insusi directorul Ioan Holender alaturi de vizitiu.

Top